Rescue Patrol

Kom hem från Sollentuna för en stund sen. Hade åkt dit för att åka vattenskidor för fösta gången, med Philip, Patrik och Frida. Vi samlar ihop våtdräkter, flytvästar, skidor, wakeboard och vad man nu ska ha och hoppar in i bilen ner till Edsviken. Hoppar i båten och vrider om nyckeln. Vrider om nyckeln... Vrider om nyckeln. Vrider om nyckeln! Vrider om nyckeln sa jag!!! Ni fattar. Vi vred om nyckeln en sista gång och gissa vad?

Fel, båten startade faktiskt. Vi glider ut på vattnet och får upp lite fart, bestämmer att Frida ska hoppa i först, drar på oss våtdräkterna och slänger i linan åt Frida.

Självklart har vi stängt av motorn medans vi hållit på, så vi vrider om nyckeln. Vi vrider om nyckeln... Ungefär samma procedur som förra gången men får till slut igång båthelvetet igen. Kör iväg. Saakta. Full gas. Det går ändå långsamt. Frida försöker ställa sig upp men har för lite fart för att hålla balansen. Vi testar igen. Full gas. Noll fart. Vi står helt stilla på vattnet och börjar bli lite småledsna.

Vi börjar titta efter paddlar i båten, men hittar inga. Hur tar man sig in till land från mitten av Edsviken med en död motorbåt utan paddlar? Vi börjar skämta lite om att vi kan ju hoppa i och simma in båten till land och ungefär då får vi igång skrället igen. Vi börjar puttra bort mot bryggan och ska köra in och parkera(parkerar man båtar?! :P) när motorn lägger av igen. Vi börjar driva bortåt och känner att en ledsen tår skulle sitta fint. Vi börjar paddla med skidorna men inser att vi driver länge och längre bortåt.

Vad gör man då? Ringer Rescue Patrol såklart!

Som tur var fanns ju jag och Philip redan på båten, så vi drog på oss våtdräkterna igen och hoppade i, tog tag i varsin tamp och började simma. Några få sekunder senare var vi i land och kunde nöjda flyta runt i vattnet med våra dräkter och flytvästar. Sen att det kanske var lite kallare för Patrik att bada, som inte hade någon våtrdräkt, är en helt annan (och ointressant) historia...

/Julio

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha, bra sammanfattat! Men vi hade kul trots allt ;)

2008-07-17 @ 09:40:34
URL: http://www.fridac.se
Postat av: ib-dork ida

underbart att du skriver eftersom att en viss bloggare har tappat stinget ;D

2008-08-04 @ 20:18:16
Postat av: Anonym

underbart att du skriver eftersom att en viss bloggare har tappat stinget ;D

2008-08-04 @ 20:18:34
Postat av: Malley

så jävla illa :P grattis igen till körkortet :D

2008-08-04 @ 23:13:07
URL: http://fetcraving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0