Things to do when you're even more bored

Tänkte introducera min nya skola lite. Här är den, International School Basel. Jag var där igår(måndag) och hälsade på, var med på lite lektioner och pratad med rektorn. Det verkar vara en väldigt bra skola, dock väldigt strikt med många regler. I mitt år finns det fyra andra svenskar; Andrea, Simon och tvillingarna. Alla människor jag träffade verkade roliga, snälla och intressanta ^^
Det är verkligen en high school känsla man får när man går in i skolan, precis sådär som man föreställer sig att det ska vara från det man sett i filmer. Alla lärare blir kallade Mr./Mrs./Ms., alla har samma schema så antingen är korridorerna proppfulla eller folktomma och det bästa av allt: morning break.
Jag följer med Andrea ned för några random trappor som känns som brandtrapporna på Åva och kommer till slut ned och vi kommer in i ett stort, stort rum fullt med människor. It's the cafeteria. Här samlas alla och gossipar om helgen, äter, pluggar det sista inför det där fysikprovet och det är precis som i filmerna! Jag visste att det fanns och jag har hittat det! Det enda som skulle kunna göra det här ännu bättre är om hela skolan helt plötsligt skulle förvandlas till High School Musical (skolan har iofs satt upp den som en pjäs...) och alla i cafeterian skulle börja sjunga "Status Quo"



/Julio

Kommentarer
Postat av: Malin

jag vill inte att du flyttar julia :(

2008-06-04 @ 23:26:58
URL: http://poets.blogg.se/
Postat av: Hallongrottan

Jag håller med Malin! Det suger att Kanelbullen ska flytta.. :'(

ISB låter precis som mina gamla skolor! Du kommer trivas SKITBRA!! :) Men du får som sagt var inte flytta...

2008-06-05 @ 01:22:36
Postat av: Julia

Ni får komma och hälsa på mig! Och jag kommer ju tillbaka =)

Ni är söta, men det vet ni väl? :)

2008-06-05 @ 12:57:16
URL: http://nerdsandthecity.blogg.se/
Postat av: Hallongrottan

Vi vet :)

2008-06-05 @ 20:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0